Usluge

Provjera plagijata

Mi smo pouzdana međunarodna platforma za provjeru plagijata, koja koristi prvi istinski višejezični alat za otkrivanje plagijata na svijetu.
Prozor izvješća

Istražite značajke

Ocjena sličnosti

Svako izvješće uključuje ocjenu sličnosti koja pokazuje razinu sličnosti otkrivenu u vašem dokumentu. Ova se ocjena izračunava dijeljenjem broja podudarnih riječi s ukupnim brojem riječi u dokumentu. Na primjer, ako se vaš dokument sastoji od 1000 riječi, a rezultat sličnosti je 21 %, to znači da u vašem dokumentu postoji 210 podudarnih riječi. To omogućuje jasno razumijevanje opsega sličnosti utvrđenih tijekom analize.

Znati kako

Što čini Plag jedinstvenim

Two column image

Pristup s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme, sve dok imate internetsku vezu. Predstavljamo vam najnovije značajke i funkcionalnosti.

  • Višejezično detektiranje na 129 jezika Čak i ako je vaš dokument napisan na nekoliko jezika, naš višejezični sustav nema problema s otkrivanjem plagijata. Naši algoritmi savršeno rade sa širokim rasponom sustava pisanja, uključujući grčki, latinski, arapski, aramejski, ćirilični, gruzijanski, armenski, Brahmic obiteljska pisma, Ge'ez pismo, kineska slova i izvedenice (uključujući japanski, korejski i vijetnamski), kao i hebrejski.
  • Formati Dopuštene su DOC, DOCX, ODT, PAGES i RTF datoteke do 75 MB.
  • Baze javnih izvora Baza javnih izvora sastoji se od svih javno dostupnih dokumenata koji se mogu pronaći na internetu i arhiviranim web stranicama. To uključuje knjige, časopise, enciklopedije, magazine, članke na blogovima, novine i drugi otvoreno dostupni sadržaj. Uz pomoć naših partnera možemo pronaći dokumente koji su se upravo pojavili na webu.
  • Baze znanstvenih članaka Uz otvorenu bazu podataka, nudimo vam mogućnost provjere datoteka prema našoj bazi znanstvenih članaka, koja se sastoji od više od 80 milijuna znanstvenih članaka najpoznatijih akademskih izdavača.
  • CORE baza podataka CORE pruža besprijekoran pristup milijunima istraživačkih članaka prikupljenih od tisuća dobavljača podataka otvorenog pristupa, kao što su repozitoriji i časopisi. CORE pruža pristup do 98 173 656 besplatnih za čitanje cjelovitih istraživačkih radova, s 29 218 877 cjelovitih tekstova koje oni izravno poslužuju.

Zainteresirani ste za ovu uslugu?

hat