Usluge

Lektura

Revizija je proces ispravljanja gramatičkih, pravopisnih i interpunkcijskih pogrešaka u tekstu. I revizija i uređivanje imaju za cilj poboljšati kvalitetu napisanog teksta.
Korektura

Ispravljanje gramatike i interpunkcije

Two column image

Svrha lekture je pažljivo pregledati pisani dokument radi pogrešaka i izvršiti potrebne ispravke kako bi se osigurala točnost, jasnoća i dosljednost. To je ključan korak u procesu pisanja koji pomaže u uklanjanju gramatičkih, pravopisnih i interpunkcijskih pogrešaka. Lektura se također usredotočuje na poboljšanje cjelokupnog tijeka, koherentnosti i čitljivosti teksta. Pomnim ispitivanjem dokumenta, lektura pomaže u prepoznavanju i ispravljanju grešaka koje su možda previđene tijekom početnih faza pisanja i uređivanja. Krajnji je cilj lekture proizvesti uglađen tekst bez grešaka koji učinkovito prenosi željenu poruku čitatelju.

Uređivanje teksta

Lektura i korekcija stila

Two column image

Svrha uređivanja teksta jest dotjerati i poboljšati pisani dokument kako bi se poboljšala njegova ukupna kvaliteta, jasnoća, koherentnost i učinkovitost. Uređivanje teksta uključuje sveobuhvatan pregled sadržaja, strukture, jezika i stila teksta kako bi se osiguralo da ispunjava predviđenu svrhu i učinkovito prenosi poruku ciljanoj publici.

Zainteresirani ste za ovu uslugu?

hat