O nama

Drago nam je što smo vas upoznali

Tvrtka

Plag.hr je globalni pružatelj usluga otkrivanja plagijata, koji opslužuje klijente iz više od 90 zemalja širom svijeta. Naša tvrtka je usmjerena na pružanje usluga vezanih uz tekst, posebno u vezi s otkrivanjem sličnosti i provjerom plagijata. Plag.hr razvija svoju tehnologiju iz višejezične perspektive, što nam omogućuje pružanje namjenskih usluga otkrivanja plagijata za klijente u SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Njemačkoj, Litvi, Latviji i drugim zemljama.

Plag.hr je osnovan je 2011. godine. U vlasništvu je LLC Lingua intellegens i nalazi se u prekrasnom srednjoeuropskom gradu Vilniusu, glavnom gradu Litve.

O tvrtki za plagijat
Tehnologija i istraživanje plagijata

Tehnologija i istraživanje

Tvrtka neprestano ulaže u stvaranje novih tekstualnih tehnologija i unapređuje postojeće. S ponosom vam predstavljamo prvi istinski višejezični alat za otkrivanje plagijata na svijetu, koji smo stvorili radeći u multinacionalnom okruženju. Plag.hr surađuje sa sveučilišnim klijentima kako bi kontinuirano stvarali i poboljšavali svoje alate i usluge za tekst i plagijat. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga za partnerstvo, ispunite kontakt obrazac u nastavku.


contact info