Naša priča

Temelji

Plag poziva studente i nastavnike da postignu najbolje akademske rezultate bez straha od eksperimentiranja. Neuspjeh je proces pokušaja i rasta, dok je krajnji cilj i željeni ishod taj neuspjeh pretvoriti u uspjeh. Mi stvaramo okruženje koje vas poziva da samouvjereno date sve od sebe i obećava izvrsne rezultate.
About header illustration
Naša priča

Temelji

Two column image

Osnovan 2011. godine, Plag je pouzdana platforma za sprječavanje plagiranja. Naš alat koristan je i studentima koji nastoje poboljšati svoje radove, i nastavnicima koji žele promicati akademski integritet i etiku.

Budući da nas koriste u više od 120 zemalja, usredotočeni smo na pružanje usluga vezanih uz tekst, posebice otkrivanje sličnosti teksta (provjera plagijata).

Tehnologija iza Plag pomno je razvijena da podržava više jezika, što je ga čini prvim istinski višejezičnim alatom za otkrivanje plagijata na svijetu. S ovom naprednom mogućnosti, ponosni smo što nudimo namjenske usluge otkrivanja plagijata pojedincima diljem svijeta. Bez obzira na to gdje se nalazite ili na kojem je jeziku napisan vaš sadržaj, naša je platforma opremljena da zadovolji vaše potrebe i osigura točno i pouzdano otkrivanje plagijata.

Naša jezgra

Tehnologija i istraživanje

Two column image

Tvrtka neprestano ulaže u stvaranje novih tekstualnih tehnologija i unapređuje već postojeće. Osim što nudimo prvi istinski višejezični alat za otkrivanje plagijata na svijetu, surađujemo sa sveučilištima kako bismo neprestano stvarali i poboljšavali naše alate i usluge.

Usavršimo vaš rad zajedno

document
Višejezično
speech bubble tail
Tehnologija s umjetnom inteligencijom
speech bubble tail
4.5 na Trustpilotu
speech bubble tail