Značajke provjere plagijata

Istražite sjajne značajke naše provjere plagijata

Napredno bodovanje

Umjesto da se oslanjate samo na ocjenu sličnosti, nudimo vam mnogo više vrsta bodovanja za ocjenu vašeg rada.

Plagiarism checker advanced scoring

Sva izvješća imaju ocjenu sličnosti. Ova ocjena pokazuje koliko sličnosti postoji u vašim dokumentima.

Rezultat sličnosti se računa dijeljenjem broja podudarnih riječi s brojem ukupnih riječi.

Na primjer, ako vaš dokument sadrži 1.000 riječi, a ocjena sličnosti je 21%, to znači da u vašim dokumentima postoji 210 podudarnih riječi.

Ocjena sličnosti plagijata

Ova ocjena vam pokazuje rizik od plagijata u vašem dokumentu. Ova ocjena, općenito, ocjenjuje veličinu sličnosti. Što je veći blok sličnosti, veći je rizik od plagijata.

Na primjer, uzmimo rad od 100 stranica sa samo 1% sličnosti. Ako su sve sličnosti koncentrirane samo na jednoj stranici, naša ocjena rizika od plagijata pokazat će najveću vrijednost. Bit ćete upozoreni o mogućim slučajevima plagijata s niskom vrijednošću sličnosti.

Naše istraživanje je pokazalo da ova značajka detektira plagijat s točnošću od 94%.

Ocjena rizika od plagijata

Parafraziranje je sve popularnija vrsta plagijata. Kako bismo to riješili, dodali smo parafrazirajući rezultat.

Ova ocjena pokazuje koji je dio teksta prepisan.

Ocjena parafraze obično se kreće između 1% i 8%. Visok rezultat parafraze može signalizirati plagijat. Budite oprezni s visokim rezultatom parafraziranja.

Rezultat parafrizirajućeg plagijata

Citiranje je ključno za dobar rad. Međutim, neki dobri citati mogli bi biti samo dio većeg bloka sličnosti.

Za takve slučajeve uveli smo pojam nepravilnih citata.

Nepravilni citati pokazuju koliko su citata samo dijelovi većih sličnosti u dokumentu.

Nepravilan citat

Citati su dio svakog rada. Citiranje drugih dokumenata dodaje kredibilitet radu.

Identificiramo citate i označavamo ih zelenom bojom. To vam omogućuje da lako razlikujete dobre citate od drugih sličnosti.

Citati

Vjerodostojnost rada može se ocijeniti i brojem poklapanja.

Zamislite da imate posla s radom s 10% sličnosti. Što će vam izgledati vjerodostojnije – rad u kojem je svih tih 10% preuzeto samo iz jednog izvora ili rad u kojem sličnosti dolaze iz desetaka ili stotina izvora?

Poklapanja plagijata

Brzi rezultat je potpuno novi algoritam koji omogućuje grubu procjenu vašeg rada u nekoliko sekundi.

Procjena Brzog rezultata je besplatna. Brzi rezultat izračunava odgovarajuće otiske prstiju kako bi se dobio približni rezultat sličnosti.

Brzi rezultat se prikazuje u sekundama. Čim učitate datoteku, Brzi rezultat će se pojaviti gotovo odmah.

Brzi rezultat za plagijat

Istaknuta poklapanja

Bilo koja vrsta plagijata pronađena u vašem dokumentu bit će istaknuta za vaš pregled i ispravak. Parafraze u narančastom, neprikladni citati u ljubičastoj, a pravilni citati u zelenoj. Još bolje, naš sustav za provjeru plagijata pomoći će vam da uredite i ispravite svoj dokument.

Primjer istaknutog plagijata

Plagiarism checker sources matches

Vidljivi izvori

Naš alat za provjeru plagijata postavit će veze na izvore na podudarne dijelove vašeg dokumenta. Ove veze omogućuju vam da ispravite sve netočne citate, riječi i parafraze u vašem dokumentu. Ako ste sigurni da su citati ispravno postavljeni u vaš dokument, jednostavna provjera s vaše strane omogućit će vam da nastavite s pregledom i preuzimanjem dokumenta.


Detekcija parafraze

Najsuvremenija tehnologija našeg sustava otkriva ne samo plagijat kopiranja i lijepljenja, već i plagijat parafraziranja. Ako dobijete visoku ocjenu parafraze, važno je pažljivo i temeljito pregledati svoj dokument kako biste izbjegli rizik od plagijata.

Primjer otkrivanja plagijata

Otkrivanje netočnih citata

Otkrivanje netočnih citata

Nepravilne citate učitelji mogu prepoznati kao plagijat, stoga je važno provjeriti ima li u radu točan citat kako biste izbjegli bilo kakve negativne posljedice.

Naša provjera plagijata obavijestit će vas koji su citati ispravni – bit će označeni zelenom bojom. Također će ljubičastom bojom biti označeni svi citati koji su prepoznatljivi kao plagijati, tako da ćete znati koje citate trebate urediti.


Višejezična detekcija

Čak i ako je vaš dokument napisan na nekoliko jezika, naš višejezični sustav bez problema otkriva plagijat. Zato je naš sustav provjere plagijata prepoznat kao nacionalni sustav za otkrivanje plagijata u nekoliko zemalja.

Višejezična provjera plagijata