Često postavljana pitanja

Dobijte odgovore na najčešća pitanja

Opća pitanja o našem alatu za plagijat

Podignuti dokumenti se ne uključuju u našu bazu podataka bez pristanka korisnika. Imajte na umu da će drugi alati za plagijate (osobito besplatni) uključiti vaš rad u svoju bazu podataka.

Ne. Naš alat za plagijat možete koristiti u potpunom povjerenju u pogledu povjerljivosti.

Ne. Ne postoje ograničenja za korištenje našeg sustava. Naprotiv, nudimo mogućnost provjere dokumenata napisanih na bilo kojem jeziku, uključujući dokumente koji sadrže više od jednog jezika. Naši algoritmi mogu pronaći parafrazirana podudaranja i dobre i loše citate. Više o našim jedinstvenim značajkama pročitajte ovdje

Naš alat za plagijat otvoren je za sve.

Naši algoritmi za otkrivanje plagijata otkrivaju više – ne samo kopiranje i lijepljenje, već i parafrazirani plagijat, kao i dobre i loše citate. Do ovog datuma ne poznajemo nijednu drugu uslugu otkrivanja plagijata koja kombinira toliko čimbenika u svojoj potrazi kao naša. Ne uključujemo nikakve podignute radove u našu bazu podataka; korisnici imaju potpunu sigurnost i povjerljivost. Nemamo ograničenja za podizanje dokumenata. Nema ograničenih prijenosa po danu, duljine papira ili dugotrajne provjere. Učitane dokumente uspoređujemo s više od 14 bilijuna web stranica, knjiga, časopisa, članaka, studentskih radova i izvješća. Naša je najveća navedena usporedna baza u svijetu. Naš sustav ima poboljšano bodovanje za krajnje rezultate.

Često postavljana pitanja alata za plagijat
Pitanja o alatu za plagijat

Sam alat za plagijat

Naš alat za plagijat uspoređuje svaki učitani rad s više od 14 bilijuna web stranica, knjiga, članaka, studentskih radova i drugih materijala. Da biste provjerili rad, morat ćete potrošiti kredite. Možete učitati rad bilo koje veličine (u stranicama). Nakon što provjera započne, vaši su rezultati spremni za nekoliko minuta (vrijeme provjere se mogu razlikovati, a u nekim slučajevima mogu potrajati dulje nego inače.) Čim provjera završi, moći ćete vidjeti:

– rezultati sličnosti i koncentracije.

– detaljno izvješće s istaknutim sličnostima i poveznicama na njihove izvore.

Naš alat za plagijat uspoređuje prenesene dokumente s više od 14 bilijuna web stranica, knjiga, članaka, časopisa, izvješća, istraživačkih radova i studentskih radova. Ovo predstavlja najveću bazu podataka među uslugama za otkrivanje plagijata u svijetu.

Možete podignuti formate .docx, .doc, .pdf, .odt, .rtf, .pages.

Rezultati

Primit ćete sljedeće:

Rezultat sličnosti. Ova ocjena pokazuje količinu moguće plagiranog teksta u usporedbi sa svim ostalim tekstovima. Na primjer, 50% znači da je polovica vašeg dokumenta slična originalnom radu.

Rezultat koncentracije. Ovaj rezultat pokazuje koliko su poklapanja raspoređena po radu. Nizak rezultat znači da se podudaranja nalaze u malim rečenicama (s malom vjerojatnošću plagiranja). Visok rezultat upozorava da su poklapanja velika i najvjerojatnije plagirana.

Istaknuta poklapanja. Podudarni tekst bit će obojen tako da vam je lakše ostati usredotočenima na najkritičnije dijelove vašeg dokumenta.

Originalni izvori. Sva poklapanja imat će poveznice na svoje originalne izvore.

Postoje dva načina rješavanja plagijata; ili citirajte i ispravno navedite plagirane rečenice ili ih potpuno uklonite iz svog rada.

Preporučujemo da ne prekoračite ocjenu sličnosti od 5% i ne više od jedne zvjezdice. Razlog tome je što se u većini slučajeva podudaranja do 5% tretiraju kao "tehnička" (mnogi široko korišteni izrazi, na primjer, "Sjedinjene američke države"). Ako postignete više od preporučenog, napravite neke promjene i ponovno provjerite svoj rad.

Postavite pitanje o alatu za plagijat